Zoek     Contact  
Afvallen na een zwangerschap
Na je zwangerschap wil je je zwangerschapskilo's ook graag weer kwijt.
Onderstaande methode kan je hierbij ondersteunen. Vanuit mijn eigen ervaring (sinds 12 jaar begeleid ik cliënten binnen Zlim) kan ik deze manier van afvallen met een gerust hart aanbevelen! De combinatie bewegen, ontspanning en voeding is nog altijd de beste manier om een goed resultaat te bereiken en te behouden.


De behandeling bestaat uit de volgende onderdelen:

  1. Beweging: Er wordt een bewegingsprogramma speciaal voor jou samengesteld op basis van je figuuranalyse, gewicht, leeftijd, conditie en algemene gezondheid.
  2. Ozonzuurstoftherapie: Het meest ontspannende onderdeel van de Zlim-methode. Ozonzuurstof zorgt ervoor dat de poriën van je huid worden geopend en stimuleert de bloeddoorstroming en verwerking van afvalstoffen.
  3. Voedingsadvies: Je wordt begeleid bij het geleidelijk aanpassen van je eet- en leefpatroon. Je krijgt hierbij medisch verantwoord voedingsadvies van een gediplomeerde diëtist. Zlim past geen ingewikkelde diëten, maaltijdvervangers, pillen, shakes of injecties toe. Maar een aanpak met een langetermijnvisie, afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Kijk voor meer informatie op de website van Zlim

Mocht je interesse hebben maak een afspraak voor een GRATIS figuuranalyse ook is er de mogelijkheid om een proefles te volgen om te zien of deze methode bij je past.


Afhankelijk van je zorgverzekeraar, en afhankelijk van het pakket, wordt het onderdeel dieetkosten gedeeltelijk vergoed.